top of page

'Love is calling'

Ik heb altijd het gevoel gehad dat de bergen en m'n Seagull gitaar me naar m'n juiste man zouden leiden en het wonder geschiedde. Thomas trok m'n aandacht toen hij op een van de avonden dat ik bardienst had in De Berg aka Monte Cervino en op de Seagull ging zitten spelen. De gitaar die ik thuis ook heb staan en ooit van m'n vader kreeg. M'n hart stond even stil, ik kende deze jongen nauwelijks. We zeiden die avond geen woord, de muziek sprak voor zich. Het lot, of eigenlijk de liefde voor tuinieren en avontuur, bracht ons uiteindelijk maanden later bij elkaar. 

A handwritten love story on film

Doodzonde is een boek over de zoektocht naar je authentieke zelf. Met veel pijnlijke valpartijen en glorieuze herrijzenissen. Tijdens die zoektocht komt schrijver en fotograaf Chantal Lindsen de creatieve en avontuurlijke Thomas tegen. Een man die zijn leven leeft op zijn geheel eigenwijze manier. Hun levens blijken nogal wat gelijkenissen te hebben en gaandeweg groeit niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook voor het creëren van een leven precies zoals ze het samen voor zich zien. 

''We zijn verwilderaars en artiesten die prachtige paden kunnen creëren. Onze eigen unieke paden: Wees geen eenheidsworst, maar volg je eigen (berg)pad. Doodzonde als je dat niet doet.''

bottom of page