Fotoshoot

De kerst staat voor de deur. Geef jezelf of je geliefden een fotoshoot cadeau om letterlijk te laten zien hoeveel je om hen geeft. Laat mij jullie liefde of de liefde voor jezelf of je passie vereeuwigen op beeld.

Ik leg je/jullie vast op een plek die voor jou als 'thuis' voelt. Daar ga ik met je/jullie in gesprek om te zoeken naar die dagelijkse liefdevolle momenten. Het moment waarop je vriendje jou met een liefdevolle blik zijn zelfgemaakte bak koffie aan je aanreikt, het moment waarop je in de ochtend even de tijd neemt om met je kind te knuffelen, het moment waarop je je even terugtrekt van de dagelijkse beslommeringen en neerstrijkt met een goed boek of je gaat zitten tekenen of schilderen.

Ik leg het graag vast op film. En dat is aanzienlijk anders dan een digitale camera. Er zit een korrel in de foto en het beeld is niet altijd haarscherp. Ik houd van die (im)perfecties. Ik schiet ook geen honderden foto's. Ik kijk, observeer, kijk nog een keer en voel het juiste moment aan. Dan pas schiet ik. En dat doe ik slechts 36 keer. De beste 5-10 foto's mail ik per wetransfer toe, zodat je de foto's zelf op elk gewenst formaat af kunt laten drukken of op je website of instagram account kunt publiceren.

Wil jij zo'n uniek cadeau aan jezelf of een ander geven? Neem dan contact met me op via info@chantallindsen.com

000001.JPG