top of page

'The Glacier Blanc is calling and we must go'

In 2014 beklom ik voor het eerst na het overlijden van m'n vader de Glacier Blanc met mijn neef Ronald Lindsen. Tijdens de tocht hadden we een gesprek over mannen. En dan vooral over 'mijn' mannen. Want waar oh waar was dan toch die man die mijn hart kon stelen. 'Die loop je echt niet tegen het lijf in een koffiezaakje in Rotterdam. Die loopt hier rond Chan,' was de conclusie van mijn neef. Vlak na deze wandeltocht trof ik op instagram een knappe Fransman die ook onlangs de Glacier Blanc had beklommen. Voor de grap maakte ik een printscreen van zijn account en stuurde deze naar mijn neef met de tekst: 'nou misschien is dit hem.' 

 

Zeven jaar later stonden hij en ik daadwerkelijk bij de Glacier Blanc. Een droom die uitkwam, want ik had me altijd voorgenomen die berg op te wandelen met iemand die net zo gek is op die plek als ik. Iemand waarvoor woorden op die plek totaal overbodig zijn, omdat je er gewoon wilt zijn.

 

De foto's van deze trip zijn romantischer dan ooit en ik kan niet wachten om ze bij mensen thuis te zien hangen. Bestellen kan via info@chantallindsen.com.

Elke foto is op een uniek moment geschoten (ichigo-ichie), in 1 keer vastgelegd op een Fujifilm rolletje. Van elke foto verkoop ik er slechts 1 op een formaat naar keuze (opties: 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm en 70x100 cm). Eventueel voorzien van een handgeschreven gedicht. Prijzen zijn op aanvraag. Meer info: info@chantallindsen.com.

bottom of page