top of page

'Guillestre is calling and we must go'

Op de verjaardag van mijn moeder wilde ik graag een kaarsje voor haar branden in een kerkje in het Franse bergdorpje Guillestre. Dit dorpje bezocht ik vroeger met mijn ouders al we daar op vakantie waren in de zomer en in het kerkje brandde we een kaarsje voor vrienden van m'n ouders die geen kinderen konden krijgen. Sinds ik die kant op ga om er te klimmen, brand ik er steevast een kaarsje voor mijn overleden ouders. Het leek me dan ook heel bijzonder om dit samen met mijn dochter te kunnen doen. En zo stond ik op 15 maart in het kerkje en deden we samen ook enkele hiketochten. En schoot ik foto's met de analoge camera van mijn moeder terwijl ik Roos op m'n rug had in een stevige wandeldraagzak. Zodra ik het dopje van m'n lens afhaalde, reikte Roos haar hand uit om het dopje vast te houden en beloofde ze me heel stil te zitten, zodat de foto niet bewogen zou zijn. Het was heel bijzonder om samen met mijn dochter een collectie te schieten. Een droom die uitkwam.

 

De foto's van deze trip zijn me ontzettend dierbaar en ik kan niet wachten om ze bij mensen thuis te zien hangen. Bestellen kan via info@chantallindsen.com.

Elke foto is op een uniek moment geschoten (ichigo-ichie), in 1 keer vastgelegd op een Fujifilm rolletje. Van elke foto verkoop ik er slechts 1 op een formaat naar keuze (opties: 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm en 70x100 cm). Eventueel voorzien van een handgeschreven gedicht. Prijzen zijn op aanvraag. Meer info: info@chantallindsen.com.

bottom of page