top of page

'The Glacier Blanc is calling and I must go'

Het verhaal achter m'n eerste fotocollectie 'The Glacier Blanc is calling and I must go' is er eentje waar ik een heel boek mee kan vullen. Dat is dus ook wat ik aan het doen ben. Het boek genaamd Doodzonde wordt de lange versie, maar ik zal je een klein tipje van de sluier geven. Vorig jaar vertrok ik zonder een echt plan voor ogen, maar puur op intuïtie naar de Glacier Blanc in Frankrijk. Deze berg had ik als klein meisje samen met mijn wijlen vader beklommen. Hier liggen mooie herinneringen aan de goeie oude tijd met mijn vader. Tijdens mijn tocht richting de gletsjer schoot ik foto's met de analoge Canon camera van m'n wijlen moeder. 

 

Al m'n avonturen schreef ik op in mijn dagboek. Deze dagboekverhalen en de bijbehorende foto's zijn de basis voor mijn boek. Wat ik tijdens die reis niet had kunnen bevroeden, is dat de foto's ook voer zouden zijn voor een collectie foto's die inmiddels bij mensen in binnen- en buitenland aan de muur hangen. Mensen die van het buitenleven houden, maar er vooral ook voor kiezen om hun eigen pad te bewandelen. Beiden hebben mij doen opleven en ik hoop met mijn fotocollectie anderen te inspireren ook vaker buiten op avontuur te gaan en binnen in zichzelf het avontuur op te zoeken. Op zoek te gaan naar hun eigen ikki (gai). Dat is de mooiste weg die je kunt bewandelen.

Deze foto's sieren momenteel bij kapperszaak Hairstudio Picnic in Blijdorp en zijn te bestellen door een mail te sturen naar info@chantallindsen.com.

Elke foto is op een uniek moment geschoten, in 1 keer vastgelegd op een Fujifilm rolletje. Van elke foto verkoop ik er slechts 1 op een formaat naar keuze (opties: 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm en 70x100 cm). Eventueel voorzien van een handgeschreven gedicht. Prijzen zijn op aanvraag. Meer info: info@chantallindsen.com.

bottom of page